8.2.2020, Sobota, Nočni spopad v Šmarjeti

Nočni spopad iz serije Covert Ops v Šmarjeti.

Vabljeni na medklubski nočni spopad v Šmarjeti (https://deltaforce.si/maps/), ki se bo odvil v soboto, 8.februarja 2020. Luna bo skoraj 99.1% in listja ni na drevesih!

Zbor ob 1730 pred OŠ Šmarjeta, štart ob 1800, konec ob 2300. Nato obvezno na topel čaj ali kuhančka v lokalno oštarijo Simba v Šmarjeških Toplicah.

Gozd je velik približno 600X600m, okrog njega so travniki, zatorej se je NEMOGOČE izgubiti. Sam gozd nima strmih pobočij in je zelo varen. Na štirih pomembnih točkah bodo gorele barvne sveče za lažjo orientacijo (bodo označene na mapi). Mapa ima MGRS grid sistem…

Vsaka enota dobi kuverto z časovno omejenimi misijami, in prosim, da se držite navodil. Kar pomeni, da vsaka enota igra zase (mogoče bo misija taka, da se tudi dve ali več enot združite za določeno misijo).

Medic ni standard, kar pomeni (vsak je medic, z enim medic trakcom na misijo).
MASH je na robu gozda…če greste na MASH v prvi polovici misije, lahko isto misijo ponovite do časovne omejitve misije. Vsaka enota bo odigrala 5 misij. Mape in misije dobite pred spopadom (vsak dobi en izvod).

PREPOVEDANO:
– Termo vizija!!!
– Vse AEG, bolt in plinske replike z močjo nad 400fps

PRIPOROČITVE:
– Čim manj svetite z svetilkami, če se da…raje nič
– Tracerji niso obvezni…po želji

OBVEZNA OPREMA:
– Za označitev mrtvega rdeča lučka (naj ne sveti kot svetilnik)

Udeležbo potrdite na mail (raider@deltaforce.si) ali preko FB ali preko FB Messengerja zaradi izdelave števila misij, do 7.2.2020. Število udeležencev na klub ni pomembno…če je samo eden, se lahko komot komu pridruži po lastni želji.

Lp Raider